Hrvatska juniorska reprezentacija osvojila šest medalja...
 Jedno zlato, četiri srebra i broncu osvojila je Hrvatska juniorska reprezentacija na Europskom juniorskom prvenstvu u kajaku i kanuu na divljim vodama "Vrbas 2014."
Na nedjeljnim ekipnim utrkama u sprintu završeno je Europsko juniorsko prvenstvo u kajaku i kanuu  na divljim vodama "Banja Luka - Vrbas 2014."   Posljednjeg dana Europskog juniorskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama u  ekipnoj utrci discipline sprint za kanuiste, hrvatska reprezentacija u sastavu Luka Obadić, Ivan Tolić i Jadran Zonjić, članovi Kanu kluba Končar uvjerljivo je pobijedila i osvojila zlatnu medalju. S obzirom da su na prošlogodišnjem Svjetskom juniorskom prvenstvu naši dečki osvojili pet medalja, s pravom smo se mogli nadati novim uspjesima i medaljama.
Svoju posljednju juniorsku godinu naši dečki su na najbolji mogući način okrunili  zlatom.  Za ovako dobre rezultate moramo pohvaliti i njihove trenere Tomislava Hohnjeca i Tomislava Crnkovića, i sve one koji ih prate.
Luka  Obadić- Ivan Tolić; Jadran Zonjić -Damjan Kukec;Antonio Marinić-Ren Korpes nastupili uspješno i u ekipnoj konkurenciji kanu dvojaca - 3xC2 te osvojili srebrnu medalju.
Mladi hrvatski reprezentativci u ekipnim utrkama kajaka - 3xK1 nisu uspjeli doći do medalje i na kraju su zauzeli solidno osmo mjesto.
Rezultati:
 C1x3-M
 1. Obadić, Tolić, J. Zonjić (Hrv) 38,28, 2. Gorjault, Viens,Cadet (Fra) 2,57, 3. Kristek, Smoldas,Sotola (Cze) 2,95
C2x3-M
 1.Francuska, 2.Hrvatska (Obadić-Tolić, J. Zonjić-Kukec, Marinić-Korpes), 3. Njemačka
K1x3-M
 1.Moret, Pariscoat,Chambard (Fra) 35,64, 2. Olejnik,Neubert, Zapletal (Cze) 1,36, 3. Smorthit,Zimmermann,Bolzern (Sui) 1,46, 8. Hiržin, Kukec, Rožmarić (Cro)…3,54
Na ovom natjecanju u centru pažnje, bio je dolazak princa Alebrta od Monaka, koji je   u nedjelju na  svečanoj ceremoniji zatvaranja Europskog prvenstva za juniore u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banja Luka-Vrbas 2014"  uručito   i medalje natjecateljima.

Čestitke dečkima i njihovim trenerima!