Kajakaški kamp - Kraljevica
Kajakaški kamp koji će se održati u Kraljevici od 01. - 11. srpnja 2013. godine  zamišljen je kao kamp sa sportskim programom  i edukativnim sadržajem. Sportski program provodit će se  u jutarnjim satima  na vodenim  površinama Bakarskog zaljeva u mini kajacima, kanuima i ostalim plovilima prikladnim  za obuku na moru, pod vodstvom licenciranih trenera  Hrvatskog kajakaškog saveza i Kajakaškog saveza Zagreba, a prilagođen je dobnim kategorijama  i sposobnostima polaznika kampa.
U ovogodišnjoj,  6. ljetnoj školi tehničkih aktivnosti  kroz 48 školskih sati osnovnoškolci kroz radionice modelarstva, obrade materijala, elektronike i robotike  steći će znanja i vještine  iz različitih grana  tehničke kulture, a na informatici će  izrađivati internetske stranice i interaktivne plakate.
Tijekom boravka u Kraljevici, svi učesnici kampa biti će osigurani, kao i pod stalnim  pedagoškim i liječničkim  nadzorom. Slobodno vrijeme organizirano je kroz  različite sportske i zabavne aktivnosti, Ljetne igre bez granica, kao i filmske i disco večeri uz karaoke u večernjim satima.
Smještaj za sve sudionike kampa na bazi punog pansiona organiziran je nasuprot Nacionalnog centra tehničke kulture  u hotelu Kraljevica.