Prvenstvo Grada Zagreba u kajaku i kanuu na mirnim voda...
Prvenstvo Grada Zagreba u kajaku i kanuu na mirnim vodama i 12. Memorijal "Matija Ljubek"U odličnoj organizaciji Hrvatskog kajakaškog saveza, Kajakaškog saveza Zagreba i Kajak kanu kluba "Matija Ljubek" i pod visokim pokroviteljstvom Gradonačelnika gospodina Milana Bandića, Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport i Turističke zajednice Grada Zagreba završen je još jedan festival kajakaškog športa. Pobjednik memorijalne utrke je član KKK "Matija Ljubek" naš proslavljeni kanuista i sin velikana hrvatskog športa Nikica Ljubek.
Natjecanje je otvorio Gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić, a svojim prisustvom natjecanje su uveličali predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora gospodin Zlatko Mateša, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport gospodin Ivica Lovrić, Glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora gospodin Josip Čop i ostali dužnosnici iz svijeta sporta.
U pauzi programa natjecanja održana je utrka osnovnoškolaca u Dragon boat čamcima koja je privukla veliku pozornost prisutnih.
Galerija
http://www.kajakaski-savez-zagreb.hr/dokumenti/Slike/IMG_5252.JPG
http://www.kajakaski-savez-zagreb.hr/dokumenti/Slike/IMG_5213.JPG
http://www.kajakaski-savez-zagreb.hr/dokumenti/Slike/IMG_5219.JPG
http://www.kajakaski-savez-zagreb.hr/dokumenti/Slike/IMG_5224.JPG
http://www.kajakaski-savez-zagreb.hr/dokumenti/Slike/IMG_5233.JPG
http://www.kajakaski-savez-zagreb.hr/dokumenti/Slike/IMG_5270.JPG