1. Otvoreni Dragon boat kup Grada Preloga
1. Otvoreni Dragon boat kup Grada Preloga
U nedjelju 9. listopada 2022. godine u 11 sati u Prelogu ne propustite posjetiti Marinu, nazočit ćete pravoj poslastici: 1. Otvorenom Dragon boat kupu Grada Preloga.
Zanimljivo natjecanje u veslanju tim duguljastim čamcima provodit će se na jezeru HE Dubrava kod Preloga i to na stazi dugačkoj 250 metara, a kategorija je otvorena – svi mogu sudjelovati.
 
Organizatori prvog po redu natjecanja, koje će se zbog svoje atraktivnosti zasigurno nastaviti u nadolazećim godinama, su Grad Prelog, Turistička zajednica Grada Preloga, Marina Prelog, Zajednica sportskih udruga Grada Preloga, Udruga sportske rekreacije Croatian Outdoors iz Oporovca, Međimurska županija, Zajednica športskih udruga i saveza Međimurske županije te Kajakaški savez Zagreba.
 
U sklopu natjecanja bit će predstavljen i hvalevrijedan projekt PINK DRAGON koji je vezan uz tim žena koje su preboljele karcinom dojke te koje se bave veslanjem „zmajskim čamcem“ kao dijelom svoje rehabilitacije.
 
Posjetite Marinu Prelog 9. listopada 2022. godine i pridružite nam se  na ovoj neobičnoj i veseloj atrakciji i sportskoj aktivnosti.