Završna konferencija Erasmus projekta „Kayaking health...
Završna konferencija Erasmus  projekta „Kayaking health benefits – active childhood“
Dana 29. kolovoza .2019. godine u prostorijama Kajakaškog saveza Zagreba održana je završna konferencija projekta Erasmus „Kayaking health benefits – active childhood“.

Konferenciji su prisustvovali  naši najmlađi kajakaši koji su sudjelovali u projektu, treneri iz Kajak kanu kluba Zagreb, Kajak kanu kluba Matija Ljubek, Kajak kanu kluba Jarun,  Kanu kluba Končar, predstavnici Sportskog saveza Grada Zagreba te ostali prijatelji i partneri projekta.

Glavna tema konferencije bilo je izvješće provedbe projekta za 2018. i 2019. godine te isticanje jedne vrlo uspješne suradnje između partnera Makedonije (Kajakarska Federacija na Makedonija), Slovenije (Kajakaška zveza Slovenije) i pridruženih partnera Bosne i Hercegovine. Nositelj projekta i partneri izrazito  su zadovoljni provedbom projektom u cjelini te je projekt ispunio sva očekivanja i realiziran je u potpunosti.

S obzirom da je sami projekt imao izuzetno puno koristi za djecu, trenere, učitelje, roditelje i druge koji su bili uključeni kroz stjecanje novih znanja, povećanja tjelesne aktivnosti i razmjene informacija te poboljšanje suradnje međusobno u najavi su bili već neki novi projekti od strane Erasmus fondova kako bi i dalje nastavili suradnju  i koristiti ovaj već vrlo dobro uhodani model.

Na konferenciji svim sudionicima projekta uručene su i zahvalnice.
Veliko hvala  svim sudionicima Erasmus projekta „Kayaking health benefits – active childhood“ .