"Ljeto na Savi"
"Ljeto na Savi"Dragi svi,
 
U program rada prve sezone kulturnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja uz rijeku Savu na manifestaciji 'Ljeto na Savi' aktivno  se uključio i  Kajakaški savez Zagreba s članicama.
 
'Ljeto na Savi' će sve do sredine rujna pružiti građanima Zagreba različit kulturni te sportsko-rekreativni i zabavni sadržaj na tri lokacije - Lokacija A kod Hendrixovog mosta, lokacija B kod Mosta slobode na sjevernoj strani Save i lokacija C unutar nasipa kod Bundeka.

Na lokaciji A nalazi se igralište za odbojku na pijesku za slobodno korištenje građanima Zagreba, na lokaciji B nalaze se pozornica i kino na otvorenom a na lokaciji C nalaze se 2 igrališta za odbojku na pijesku i 1 igralište za nogomet/rukomet na pijesku za organizirane aktivnosti zagrebačkih sportskih saveza i klubova kao i za sve građane Zagreba.
 
Kajakaški savez Zagreba poziva Vas da se u ovim ljetnim vrućinama pridružite nam se  na obalama rijeke Save  na lokaciji  A kod  Hendrixovog mosta gdje vam nudimo nezaboravni spust rijekom Savom u raftu utorak, četvrtak i  subota kako slijedi:
 

1. Lokacija A
a) Treninzi sportaša i poduka mladih- utorak i četvrtak od 10,00 do 11,00 i 16,00 do 17,00 sati
b) Programi rekreacije i poduke- subota od 10,00 do 11,00 sati
c) Promotivne aktivnosti- subota od 10,00 do 12,00 sati (multifunkcionalni paviljon uz T1)
 
2. Lokacija A i Lokacija B
b) 16.07.2019. eko akcija čišćenja obale rijeke Save od 09,00 do 11,00 sati
c) od 19.06. do 12.09 rafting za mlade i građane- utorak i četvrtak od 10,00 do 11,00 i 16,00 do 17,00 sati
 
Gore navedene aktivnosti održat će se sukladno vremenskim prilikama i optimalnom vodostaju rijeke Save. Svi sudionici za rafting moraju se za spuštanje prijaviti dan ranije do 16,00 sati kako bi se pripremila sigurnosna i specifična oprema na mail ured@kajakaski-savez-zagreb.hr .
Svi sudionici moraju imati sportsku opremu (majica, sportske hlače, natikače) i moraju doći u Kajak kanu klub Zagreb, Savska 193, 15 minuta prije početka raftinga radi presvlačenja i sigurnosnih uputa.
 
Kajakaški savez Zagreba osigurat će potrebna plovila i sigurnosnu opremu za sve sudionike.
 
Napomena:
Sve navedene aktivnosti besplatne su za građane.
U slučaju kiše sve aktivnosti se otkazuju.