Erasmus Sport, 1. Kajakaški kamp u Gradu Zagrebu
Erasmus  Sport, 1. Kajakaški kamp u Gradu ZagrebuKajakaški savez Zagreba i partneri iz  Republike Makedonije, Republike  Slovenije, Republike Bosne i Hercegovine i   djeca iz OŠ Voltino s učiteljicom Snježanom Crneković u periodu od 26. do 29. travnja 2018. godine družili su se  na ŠRC  Jarunu  s ciljem  provedbe projekta Erasmus Sport Kayaking health benefits - active childhood, 1. Kajakaškog kampa u Gradu Zagrebu.
Uz jako lijepo vrijeme djeca su imala priliku napraviti prve zaveslaje u Dragon Boatu,  Sit on top čamcima,  mini kajacima, kao i u  divljevodaškim i mirnovodaškim čamcima uz pomoć naših trenera
Uz radionicu zdrave prehrane na polaznicima kampa izvršeno je i mjerenje  potkožnog masnog tkiva kao  i psihološki test motivacije.

Hvala svima koji su sudjelovali  i pomogli u radu 1. Kajakaškog kampa  u sklopu Erasmus Sport programa i pozivamo Vas na ponovno druženje  na  2. Kajakšaki kamp u  mjesecu srpnju  na našem ŠRC Jarunu.