Jedno zlato, dva srebra i dvije bronce na Svjetskom prv...
Jedno zlato, dva srebra i dvije bronce na Svjetskom prvenstvu kajaku i kanuu na divljim vodama u juniorskoj i U23 konkurenciji u austrijskom gradu  Murau
Na Svjetskom prvenstvo u kajaku i kanuu na divljim vodama u juniorskoj i U23 konkurenciji u disciplinama klasični spust i sprint gdje je  nastupilo je 250 natjecatelja iz 20 zemalja, naši  mladi reprezentativci članovi Kanu kluba Končar postigli su  sjajan uspjeh osvojivši 5 odličja, od kojih jedno zlato, dva srebra i dvije bronce.
Svjetski juniorski prvaci, u utrci discipline sprint ekipno 3xC1, postali su Leon Išpan - Matej Zonjić - Luka Zubčić. U disciplini sprint pojedinačno C1, Luka Obadić je u kategoriji U23 postao svjetski viceprvak, a Luka Zubčić je ostvario isti uspjeh u istoj disciplini u kategoriji juniora.
U disciplini klasični spust pojedinačno C1, brončanu medalju u kategoriji U23 osvojila je naša reprezentativka Alba Zoe Gržin, a brončanu medalju u disciplini klasični spust u kategoriji U23 osvojili su u ekipnoj utrci dvojaca 3xC2 i Luka Obadić - Matej Zonjić, Ivan Tolić - Leon Išpan, Luka Zubčić -Dino Išpan.

Čestitamo i želimo još mnogo medalja na budućim natjecanjima!