Raspis za 47. Međunarodni kajakaški maraton Brežice-Za...
 Raspis za 47. Međunarodni kajakaški maraton Brežice-Zagreb
Poštovani prijatelji sporta, rekreacije, ljubitelji rijeke Krke i Save,
ovdje možete pogledati raspis, mapu, prijavnicu i startnu listu za 47. Međunarodni kajakaški maraton Brežice-Zagreb.
Priložena prijavnica potrebna je za regulaciju prelaska državne granice između Republike Slovenije i Republike Hrvatske za sve sudionike maratona i nužno je da iste dostavite na vrijeme kako bi na vrijeme obavili poslove ishođenja potrebnih dozvola. Prijavnica se ne ispunjava za sportašice i sportaše natjecanja u MK mirne vode i kadete u slalom čamcima, koji startaju u Zagrebu. Prijavu za natjecanje šaljite na već uobičajeni način (ime i prezime, kategorija, disciplina) i navedite očekivani broj osoba Vašeg kluba, radi planiranja prehrane.

Maraton je natjecanje prigodnog karaktera, ali organizatori sugeriraju da svi sudionici imaju i kacige. Nepotopivi čamci i prsluci za spašavanje obavezni su! Svi sudionici maratona i kružne utrke za kadete moraju imati potvrdu o obavljenom liječničkom sportskom pregledu, a provjera istih bit će na sastanku vođa ekipa. Za sudionike koji dolaze iz inozemstva, vođe ekipa ispunit će potvrdu o zdravstvenom pregledu sudionika.

Sastanak vođa ekipa za maraton je u ŠRC Griču u Čatežu s početkom u 09,00 sati, a za MK mirne vode i kadete u slalom čamcima na cilju maratona i startu i cilju kružne utrke kod Željezničkog mosta u Zagrebu s početkom u 12,00 sati.

maraton_mapa.png
Raspis_Maraton_2016
prijava.doc
Maraton_2016_startnalista.pdf

Veselimo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju!