Tomislav Lepan pobjednik je 20. Memorijala "Tibor Šaram...
 
U  subotu  na rijeci Savi  na stazi dužine 12,5 kilometara od Podsusedskog do Savskog mosta, po izrazito niskom vodostaju Save i po ugodnoj temperaturi od osam Celzijevih stupnjeva,  nastupilo je 150 kajakaša i kanuista iz BiH, Slovenije, Srbije i Hrvatske na  tradicionalnom  45. Štefanjskom  spustu  i  20. Memorijalu "Tibor Šaramo".
Višestruki svjetski i europski prvak  na divljim vodama Tomislav Lepan  u disciplini C1 seniori pobjednik je 20. Memorijala "Tibor Šaramo".Bila je to šesta pobjeda  Lepana na memorijalnoj utrci koja se vozi u spomen na preminulog sportskog novinara i utemeljitelja ovog spusta Tibora Šaramoa. Lepenu je prigodnu mozaik-sliku  akademske slikarice Vlatke Bauer uručila Astrid Šaramo, kćer Tibora Šaramoa.
Ukupna pobjeda na 45. Štefanjskom  spustu, u disciplini K1 seniori, pripala je ponajboljem slovenskom divljevodašu Simonu Ovenu. Dvadesetdvogodišnji student iz Ljubljane prvi je put nastupio na Štefanjskom spustu i s vremenom od 41:02.81 osvojio prvo mjesto ispred Darka Savića iz Banja Luke (41:22.62), a treće mjesto osvojio je još jedan Slovenac, Anže Urankar (42:40.26) .

Ovenu je pripao tradicionalni prijelazni pehar, Sportskih novosti, koji mu je uručio novinar SN-a Toma Dragičević.

Čestitke natjecateljima!

Želimo Vam svima sretnu, zdravu, uspješnu i veselu 2015. godinu!